Bredband
I samtliga lägenheter på området finns ett uttag för 100 Mbit internet anslutning. Vad som krävs för att man ska ta del av tjänsten är en dator med nätverkskort av typen Ethernet och en kabel mellan datorn och uttaget. Det är det enda som behövs för att ansluta sig till husnätet. För att anslutningen ska fungera måste varje dator i hushållet vara inställd på "Erhåll adress automatiskt" under nätverksinställningar.

Om du får problem med din internet uppkoppling ska du först vända dig till felanmälan hos vår leverantör, Bredband2.
www.bredband2.com

TV
Föreningen har gruppavtal med Com Hem, numera Tele2, gällande din TV, detta avtal trädde i kraft 2016-04-01. Avtalet innebär att hushållen kan se de tidigare endast analoga kanalerna i digitalformat, samt SVT1 o 2 och TV4 i HD-kvalitet. TV6 ingår inte längre i baspaketet Klicka för att läsa mer.

Kostnaden för detta debiteras föreningen och innebär ingen merkostnad för den enskilde bostadsrättsinnehavaren.

Det avtal som föreningen tecknat gäller Tele2s Bas-utbud: Kanaler utöver dessa eller uppgradering till större paket beställs av, och debiteras det enskilda hushållet. Rabatt utgår på det större paketet tack vare gruppavtalet.

Detta innebär att om ett hushåll har liknande abonnemang hos annan leverantör eller eget ingånget avtal hos Tele2 / ComHem, så kan det sägas upp eller flyttas, då det blir en onödig utgift för den enskilde.

HUR AKTIVERAR MAN DET DiGITALA UTBUDET?
Varje boende måste själv kontakta Com Hem för att få nödvändig utrustning, antingen TV-Modul (Korthållare + kort) eller digitalBox, detta pga att ev tidigare avtal måste justeras/sägas upp och eventuella extradebiteringar krediteras (rabatteras). Utrustningen är kostnadsfri.

Självklart krävs det att man har en TV med digitalmottagare för att ta del av detta utbud.
Com Hem har tidigare fått en lista på alla ingående hushåll så det de behöver veta är namn, adress samt personnummer, mest viktigt för de nyinflyttade att stämma av sitt abonnemang med Com Hem.

Kontakt till Com Hems Kundtjänst: 90 222